Vårt fantastiska team

Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig speciell. Med glädje och passion anpassar vi din frisyr och stil utifrån det unika i dig.

 

 

 

 

EVA

Inspiratör/Creature/Top stylist

Jag startade Evas Klipp 1990. Jag är utbildad tekniker och visningsfrisör och har under många år vidareutbildat frisörer i både Sverige och utomlands. Jag älskar mitt yrke och gläds varje dag åt att inspirera mina kunder och min personal. Att ge mig fria händer till att ta fram det unika och personliga i dig är det bästa jag vet.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Sprudlande, glädjespridare, färgstark, kreativ, idéspruta, driven, ärlig, inspirerande, ”med i matchen”.

ERIKA

Frisör/Stylist

Jag har varit färdig frisör sen 1999 och har varit här på Evas Klipp hela tiden. Sedan 2001 är jag dessutom utbildad stylist. Jag tycker om att ta fram det bästa hos varje kund, gillar när jag får både klippa & färga och jag tycker även mycket om att göra uppsättningar. Jag har även utbildning  inom hair extensions. På min fritid lär jag ut konståkning till barn eller går ut med min hund på långa promenader.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Mångsidig, trygg, har bra koll, sprallig, engagerad, bra med ”stammisar”, duktig på långa hår och uppsättningar, bra på extensions och förändringar med klipp och färg.

MARIE

Frisör/Stylist

Marie är en glad & lyhörd tjej som sätter dig som kund i fokus. Har jobbat på Evas Klipp sedan början av 2008 och innehar gesällbrev. Jag klipper gärna både herr & dam. Är utbildad på öron- och näshål. Det bästa jag vet är att få ta fram kundens frisyr och personlighet med en färgbehandling. Jag älskar att få möta dig som kund & hjälpa dig med allt från små till stora förändringar. Fritiden ägnas mest åt familj, vänner & lite träning.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Mångsidig, noggrann, kreativ, omtänksam, positiv, pedagogisk, bra på att lyssna, konstnärlig.

HANNA

Frisör/Stylist/Makeup artist

Jag är en glad och trevlig tjej som tycker om att arbeta med människor. Brinner för mode, färg och har utbildning i extensions och trådning. På fritiden gillar jag att träna, laga mat, shoppa och umgås med nära och kära.
Varmt välkommen till mig för att ta fram det bästa i dig!

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Personlig utstrålning, mjuk framtoning, ambitiös, härlig/fnittrig, glad, moderiktig, bra på balayage och långa hår.

SOFIA

Frisör

Jag är en driven och kreativ tjej som varit på salongen sedan sommaren 2015. Älskar färgstarka förändringar och att få vara kreativ. Jag jobbar med att sätta i tejpextensions och är även intresserad utav barbering och utför skäggtrimning på salongen.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Kreativ, vågad, konstnärlig, glad, hjälpsam, positiv, duktig på färg och extensions, vår barberare.

FANNY

Frisör

Jag är en trevlig person som gärna testar nya saker och hjälper dig som kund att ta fram ditt finaste jag! På fritiden umgås jag gärna med mina nära och kära. Min vision med ditt besök hos mig är att du ska få en upplevelse som gör att när du går ifrån våran salong känner du dig inspirerad, lycklig och fräsch! Jag har gesällbrev och älskar att ständigt utvecklas inom mode och trender. Jag plockar gärna tips från catwalken som du kan använda i din vardag!

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Bra på att lyssna, kreativ, flexibel, bra på förändringar, positiv med kund, varm/mysig, bra på att klippa killar/män, bra på blonda färgskiftningar/nyanser.

VANESSA

Frisör

Du som kund är viktig för mig. Jag lyssnar på dina önskemål och hjälper dig att ta fram en personlig och trendig look.
Jag har utbildning i färgteknik, Balayageblekning, Extensions och avancerad klippteknik. Jag är även diplomerad för öronhål.

På min fritid gillar jag att gå promenader med min hund. Jag umgås gärna med familj och vänner.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Snäll, lugn/trygg med kund, duktig på långa hår, färg och balayage. Kunnig, bra på blonda färgskiftningar/nyanser, god lyssnare.

MARIA

Elev

Jag går sista året på grundutbildningen till att bli frisör. Jag är en social och glad tjej som tycker om att arbeta med människor.

På fritiden umgås jag med min familj och mina vänner.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Social, glad och omtänksam.

Öppettider

MÅN 9.00-18.00
TIS 9.00-18.00
ONS 8.00-20.00 (kvällsöppet)
TOR 9.00-20.00 (kvällsöppet)
FRE 9.00-18.00
LÖR 9.00-15.00

Besök oss

Nabbensbergsvägen  2, Vänersborg

Följ oss