Vårt fantastiska team

Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig speciell. Med glädje och passion anpassar vi din frisyr och stil utifrån det unika i dig.

EVA

Inspiratör/Creature/Top stylist

Jag startade Evas Klipp 1990. Jag är utbildad tekniker och visningsfrisör och har under många år vidareutbildat frisörer i både Sverige och utomlands. Jag älskar mitt yrke och gläds varje dag åt att inspirera mina kunder och min personal. Att ge mig fria händer till att ta fram det unika och personliga i dig är det bästa jag vet.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Sprudlande, glädjespridare, färgstark, kreativ, idéspruta, driven, ärlig, inspirerande, ”med i matchen”.

ERIKA

Frisör/Stylist

Jag har varit färdig frisör sen 1999 och har varit här på Evas Klipp hela tiden. Sedan 2001 är jag dessutom utbildad stylist. Jag tycker om att ta fram det bästa hos varje kund, gillar när jag får både klippa & färga och jag tycker även mycket om att göra uppsättningar. Jag har även utbildning  inom hair extensions. På min fritid lär jag ut konståkning till barn eller går ut med min hund på långa promenader.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Mångsidig, trygg, har bra koll, sprallig, engagerad, bra med ”stammisar”, duktig på långa hår och uppsättningar, bra på extensions och förändringar med klipp och färg.

HANNA

Frisör/Stylist/Makeup artist

Jag är en glad och trevlig tjej som tycker om att arbeta med människor. Brinner för mode, färg och har utbildning i extensions och trådning. På fritiden gillar jag att träna, laga mat, shoppa och umgås med nära och kära.
Varmt välkommen till mig för att ta fram det bästa i dig!

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Personlig utstrålning, mjuk framtoning, ambitiös, härlig/fnittrig, glad, moderiktig, bra på balayage och långa hår.

SIAN ( Sofia) 

Frisör

Jag är en driven och kreativ kille som varit på salongen sedan sommaren 2015. Älskar färgstarka förändringar och att få vara kreativ. Jag jobbar med att sätta i tejpextensions. Älskar även att göra moderna och kreativa klippningar. Allt från mullets och shags, till riktigt korta maskinklippningar. På fritiden tränar jag Taido och har fullt upp med min snart 3 åring.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Kreativ, vågad, konstnärlig, glad, hjälpsam, positiv, duktig på färg och extensions.

VANESSA

Frisör

Du som kund är viktig för mig. Jag lyssnar på dina önskemål och hjälper dig att ta fram en personlig och trendig look.
Jag har utbildning i färgteknik, Balayageblekning, Extensions och avancerad klippteknik. .Jag är även certifierad håltagare med Blomdahl.

På min fritid gillar jag att gå promenader med min hund. Jag umgås gärna med familj och vänner.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Snäll, lugn/trygg med kund, duktig på långa hår, färg och balayage. Kunnig, bra på blonda färgskiftningar/nyanser, god lyssnare.

MEJA

Frisör

 

Jag är en glad tjej som vill att mina kunder ska få en bra upplevelse här på salongen. Jag kommer gärna med egna idéer och förslag på hur man ska kunna ta fram det bästa hos just dig! Älskar att utmana mig själv och är inte rädd för att testa nya grejer. På fritiden umgås jag mycket med familj och vänner.

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Härlig energi, proffsig, bra på att lyssna, ambitiös 

MICHAELA

Frisör

info kommer strax! 

 

Vad mina kunder och kollegor säger om mig
Varm personlighet, lätt till skratt, proffsig, 

Öppettider

MÅN 9.00-18.00
TIS 9.00-18.00
ONS 8.00-20.00 (kvällsöppet)
TOR 9.00-20.00 (kvällsöppet)
FRE 9.00-18.00
LÖR 9.00-15.00

Besök oss

Nabbensbergsvägen  2, Vänersborg

Följ oss