VÅRT
FANTASTISKA
TEAM

EvaEva
Inspiratör
Top Stylist

Jag startade Evas Klipp 1990. Jag är utbildad tekniker och visningsfrisör och har under många år vidareutbildat frisörer både i Sverige och utomlands. Jag älskar mitt yrke och gläds åt att inspirera mina kunder till att våga ta fram det unika i just dem! Jag ser alltid till din personlighet för att framhäva det bästa i dig.

ErikaErika
Frisör
Hårstylist

Jag har varit färdig frisör sen 1999 och har varit här på Evas Klipp hela tiden. Sedan 2001 är jag dessutom utbildad stylist. Jag tycker om att ta fram det bästa hos varje kund, gillar när jag får både klippa & färga och jag tycker även mycket om att göra uppsättningar. Jag har även utbildning  inom hair extensions. På min fritid lär jag ut konståkning till barn eller går ut med min hund på långa promenader.

MarieMarie
Frisör
Hårstylist

Jag är en positiv tjej som är lyhörd och sätter kunden i fokus. Jag jobbar gärna med klipp och färg, men gör även extensions och tar öron- och näshål. Min utbildning fick jag via Oslo frisörskola i Göteborg. Fritiden spenderas med familj och vänner och jag åker gärna skidor och bräda på på vintern.

PernillaPernilla
Frisör
Hårstylist

Jag är en sprallig tjej med massor av humor. Jag har varit på Evas Klipp sedan mars 2008 och framför allt gillar jag att få vara kreativ och hitta på nya frisyrer, färger och uppsättningar. Dessutom tycker jag om att klippa barn. Fritiden ägnas åt gym, mat, mys och galna upptåg.

Vet ej 2Hanna K
Frisör
Hårstylist

Makeup Artist

Jag är en glad och trevlig tjej som tycker om att arbeta med människor. Brinner för mode, färg och har utbildning i extensions och trådning. På fritiden gillar jag att träna, laga mat, shoppa och umgås med nära och kära.
Varmt välkommen till mig för att ta fram det bästa i dig!

Vet ej 1Sofia
Frisör

Jag är en driven och kreativ tjej som varit på salongen sedan sommaren 2015. Älskar färgstarka förändringar och att få vara kreativ. Jag jobbar med att sätta i tejpextensions och är även intresserad utav barbering och utför skäggtrimning på salongen

Vet ej 1Fanny
Frisör

Jag är en trevlig person som gärna testar nya saker och hjälper dig som kund att ta fram ditt finaste jag! På fritiden umgås jag gärna med mina nära och kära.